Informatie

De Muynck logo

Zaakvoerder: Eddy De Brauwer

Adres:
De Muynck - De Brauwer BVBA
Lange Ambachtstraat 4
9860 Oosterzele

Hoe ons te vinden: hier vind u een plannetje

Contactinformatie:
Tel: 09/362.23.93
Fax: 09/362.23.99
info@wijnendemuynck.be

Openingsuren:
Dinsdag - Woensdag - Zaterdag: van 10u tot 12u.
Donderdag - Vrijdag: van 10u tot 12u en van 14u tot 18u.

Historiek:

In 1965 startte de zus en schoonbroer van Eddy De Brauwer in bijberoep een kleine wijnhandel op. Door het enorme succes werd dit al snel een voltijdse job. In zijn jonge tijd ging Eddy De Brauwer regelmatig mee met zijn schoonbroer en zo is zijn interesse voor wijn gegroeid, alsook door verschillende wijncursussen en lectuur.

In juli 1998 besloot Eddy De Brauwer samen met zijn vrouw de zaak over te nemen. Sindsdien werd de wijnhandel omgevormd van een éénmanszaak tot een BVBA. Zo begon de zoektocht naar een ideale locatie waar zowel de netheid als de bereikbaarheid belangrijk was.

Na lang zoeken vonden ze een gepast magazijn in de industriezone te Oosterzele, met een oppervlakte van 375m². Een ideale ruimte om de voorraad op te slaan. Niemand had in 1965 kunnen voorspellen dat deze bijjob zou uitgroeien tot een BVBA. De filosofie was bepaald en de basis voor de toekomst gelegd.

Maar ondanks de groei werd altijd vastgehouden aan de basisgedachte en het doel is steeds onveranderlijk gebleven: het vertrouwen van de klanten in de zaak vergroten en dat vertrouwen nooit beschamen.

Voeg daarbij het assortiment aan uitgelezen, exclusieve - maar daarom niet minder betaalbare - wijnen en je krijgt een bedrijf met een groot aanbod aan variëteiten en specialiteiten uit alle wijnstreken.